Varde IL fyller 90 år

Postet av Varde IL den 15. Mai 2022


Puddersnø, målfest, lagjubel, cupspill? Bakglatte ski, gnagsår etter for trange fotballsko, skrubbsår på knærne? Hva er ditt første minne fra Varde IL?

Mitt første minne er historier min far fortalte, om nabooppgjør på fotballbanen mellom hans klubb, Haug IL, og Varde IL. Mitt eget minne er i langrennsdress med startnummer på brystet og Varde IL som klubb.

Varde IL feirer nå sin 90-årsdag og jeg tror at mange som bor i området har et forhold til Varde IL, enten som utøver eller som ivrig heiagjeng på siden. Varde IL favner de fleste; fra all-idrett i seksårs-alderen, til strikkekafé og seniorgruppe. For min egen del, havnet jeg tilbake igjen i klubben da min yngste datter startet på håndball høsten 2020. Og i vinter ble jeg spurt om jeg ville fungere i vervet som leder. Det var med ærefrykt og en liten klump i magen jeg takket ja til dette, men den gode følelsen det er å gjøre noe for klubben tippet vektskåla i Varde IL sin retning. 

Det er herlig å observere alle barna våre i aktivitet og alle de frivillige som stiller opp som trenere, oppmenn, styremedlemmer, dugnadsgjeng og alle andre funksjoner som trengs for å holde en klubb som Varde IL i gang. For at Varde IL også skal være en levende klubb i de neste 90 årene, er vi avhengige av engasjerte foreldre på og utenfor banen, i skiløypa, i kiosken og i dugnadssammenhenger. Mange klubber sliter med å få nok folk til å stille på ulike arrangementer, men jeg har god tro på at Varde IL ikke har slike problemer og at vi kommer til å blomstre også i de neste 90 årene.

Gratulerer med dagen til Varde IL og alle lagets medlemmer.  Måtte de neste 90 årene bli gode!

Siw-Jane Westgaard Madshus, leder Varde IL.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.