Godt Nytt År

Postet av Varde IL den 30. Des 2019

Varde idrettslag ønsker alle Varde-venner et riktig Godt Nytt År. Vi takker alle for den store innsatsen som legges ned av aktive, tillitsvalgte, dugnadsvenner, sponsorer og støttespillere for idrettslaget vårt.
Varde IL får hjertestarter

Postet av Varde IL den 4. Sep 2019

Varde Idrettslag er en av klubbene som har fått tildelt hjertestarter fra Ida K. Eides Minnefond.

- Før sommeren søkte vi om tildeling av hjertestarter fra Ida K. Eides Minnefond. Vi har nå fått denne gledelige nyheten at Varde var blant se som ble tildelt, sier Odd Ingen Blakkestad i Hovedlaget.

- Planen er å plassere denne i varmeskap på utsiden av klubbhytta. Da vil den være tilgjengelig for mange, selv om vi selvsagt håper at den kun blir hengende til «pynt», forteller Odd Inge videre.

Les mer om Ida K. Eides Minnefond her >>
Lederskifte etter 22 år

Postet av Varde IL den 26. Mar 2019

For første gang siden 1997 har Varde IL fått ny leder - Per Kristian Bjørklund overtok klubba fra Anders Motrøen på årsmøtet 19. mars.

20 stemmeberettigede møtte på et årsmøte som foregikk helt uten dramatikk eller utfordringer. Det er god og sunn aktivitet i alle Vardes grupper - fotball, håndball, ski og trekkhund - og vi snakker om en gjeldfri klubb med solid økonomi. Det var god stemning på årsmøtet, og klubben preges generelt av positiv innstilling og stor optimisme!

Det nye hovedstyret består av - fra venstre Jan Kåre Heiberg (leder trekkhund), Odd Inge Blakkestad (kasserer), Kristin Engum (leder fotball), Per Kristian Bjørklund (ny leder hovedlag), Ragnhild Waldemar (leder håndball), Sara Brenden, Kjell Arne Lønstad (leder ski) og Aud Flugstad.

Årsberetning for 2018 her