Varde IL fyller 90 år

Postet av Varde IL den 15. Mai 2022


Puddersnø, målfest, lagjubel, cupspill? Bakglatte ski, gnagsår etter for trange fotballsko, skrubbsår på knærne? Hva er ditt første minne fra Varde IL?

Mitt første minne er historier min far fortalte, om nabooppgjør på fotballbanen mellom hans klubb, Haug IL, og Varde IL. Mitt eget minne er i langrennsdress med startnummer på brystet og Varde IL som klubb.

Varde IL feirer nå sin 90-årsdag og jeg tror at mange som bor i området har et forhold til Varde IL, enten som utøver eller som ivrig heiagjeng på siden. Varde IL favner de fleste; fra all-idrett i seksårs-alderen, til strikkekafé og seniorgruppe. For min egen del, havnet jeg tilbake igjen i klubben da min yngste datter startet på håndball høsten 2020. Og i vinter ble jeg spurt om jeg ville fungere i vervet som leder. Det var med ærefrykt og en liten klump i magen jeg takket ja til dette, men den gode følelsen det er å gjøre noe for klubben tippet vektskåla i Varde IL sin retning. 

Det er herlig å observere alle barna våre i aktivitet og alle de frivillige som stiller opp som trenere, oppmenn, styremedlemmer, dugnadsgjeng og alle andre funksjoner som trengs for å holde en klubb som Varde IL i gang. For at Varde IL også skal være en levende klubb i de neste 90 årene, er vi avhengige av engasjerte foreldre på og utenfor banen, i skiløypa, i kiosken og i dugnadssammenhenger. Mange klubber sliter med å få nok folk til å stille på ulike arrangementer, men jeg har god tro på at Varde IL ikke har slike problemer og at vi kommer til å blomstre også i de neste 90 årene.

Gratulerer med dagen til Varde IL og alle lagets medlemmer.  Måtte de neste 90 årene bli gode!

Siw-Jane Westgaard Madshus, leder Varde IL.
Årsmøtedokumenter 17. mars 2022

Postet av Varde IL den 18. Mar 2022

Styret i Varde IL valgt på årsmøtet torsdag 17. mars - fra venstre Sara Brenden, Mikkel Johannessen (leder trekkhund), Siv Jane Madshus Westgaard, Odd Inge Blakkestad og Kjell Arne Lønstad (leder ski).

Oppdaterte styresammensetninger finnes under de enkelte gruppene. På det ekstraordinære årsmøtet i forkant ble det vedtatt noen justeringer i Varde ILs lover og regler.

<<  ÅRSBERETNING 2021 >>

Årsmøtereferat 2021 ::

Ekstraordinært Årsmøtereferat 2021 ::

Lov for Varde IL vedtatt 17 mars 2022 ::Årsmøte i Varde IL 17. mars 2022

Postet av Varde IL den 2. Mar 2022

Årsberetningen for Varde IL sitt årsmøte på Vardeplassen torsdag 17. mars er lagt ut. Det er et kort ekstraordinært årsmøte kl 18.30 før det ordinære årsmøtet kl 19.00. Vel møtt !

Saksliste ekstraordinært årsmøte kl 18.30
:: Innkomne FORSLAG til ekstraordinært årmøte kl 18.30
Sakliste årsmøte Varde IL for 2021 kl 19.00

<<  ÅRSBERETNING 2021 >>Bli med på idrettssamling 14/11

Postet av Varde IL den 20. Okt 2021

Søndag den 14. november arrangerer Gjøvik idrettsråd i samarbeid med Gjøvik kommune en inspirasjons- og kompetansesamling i Campus Arena Kallerud.

Temaene for samlingen er hvordan trene og spise smart for å legge grunnlaget for videre idrettslig utvikling.

Arrangementet er gratis og noen heldig ungdommer får delta på en treningsøkt ledet av enten Ingrid Moe Wold eller Olympiatoppen Innlandet.

Informasjon om hvordan melde seg på øktene finner dere i vedlegget og det gjelder å være kjapp. Øktene inneholder relevante øvelser for de fleste idretter.

Invitasjon idrettssamling.pdfJakter på ny leder

Postet av Varde IL den 1. Jun 2021


Varde idrettslag må kalle inn til ekstraordinært årsmøte for å finne ny leder i hovedlaget.

Årsmøtet 31. mai ble avviklet som "hybrid", med folk til stede både på sportshytta og digital via Teams.

Tross et år i koronaens tegn, der spesielt fotball og håndball ble sterkt påvirket, har man klart å opprettholde bra aktivitet, ikke minst i ski- og trekkhundgruppa. Økonomisk er minus snudd til pluss, og regnskapet viste et overskudd på vel 125.000 kroner.

Vi lar ellers årsberetningen tale for seg og håper ting normaliserer seg litt ganske snart.

Årsmøtet vedtok også å holde medlemskontingenten på 200 kroner uendret.

Som nevnt hadde ikke valgkomitéen klart å finne noen etterfølger til Per Kristian Bjørklund, som ønsket avløsning. Leder i fotballgruppa mangler også, mens ellers var valglistene fulle. Det ekstraordinære årsmøtet ble bestemt avholdt innen 21. juni.

Signert Protokoll og Beretning Årsmøte 2020 med oppmøteliste.pdf