Ett år ekstra for Anders

Postet av Varde IL den 16. Mar 2018

Anders Motrøen tok ett år ekstra som leder av Varde IL da  klubben avholdt årsmøte på Vardeplassen torsdag 15. mars.

Anders har sittet som leder i hovedlaget siden 1997, og hadde signalisert at han ønsket avløsning. Det var det eneste vervet som stod åpent på valglista.

- Klubben er en sann glede å være leder for med så mye flinke folk og undergrupper som drives meget godt. Det har vært en ganske utrolig utvikling siden jeg ble med i klubben på starten av 90-tallet til det som vi legger fram på årsmøtet her i kveld. Da snudde vi både 25- og 50-øringer for å få betalt regninger, nå er økonomien ordentlig på stell, sa han etter å ha blitt k lappet inn for ett ekstra år.

- Jeg hadde egentlig håpet at noen kunne ta over, men jeg ønsker selvsagt ikke å sette klubben i en vanskelig situasjon. Så jeg kan ta ett - men bare ett - år til, fortsatte han.

Årsmeldinger og regnskap ble greit banket igjennom. Tallene viste et samlet overskudd for klubben på 140.000 kroner, og balansen forteller om en klubb som drives sunt og positivt, med fokus på barne- og breddeidrett - og cirka 1,2 millioner "på bok".

Hovedstyret for 2018 ble dermed uendret: Anders Motrøen (leder), Odd Inge Blakkestad (kasserer), Aud Flugstad (sekretær), Per Kristian Bjørklund (styremedlem). Gruppelederne er det heller ingen endring på: Kristin Engum (fotball), Kjell Arne Lønstad (ski), Ragnhild Waldemar (håndball) og Jan Kåre Heiberg (trekkhund).

Les Årsmelding for 2017 her >>

Les Årsmøtereferat for 2017 her >>


Vardes styre i 2018 - fra venstre Kjell Arne Lønstad, Per Kristian Bjørklund, Anders Motrøen, Ragnhild Waldemar, Odd Inge Blakkestad, Kristin Engum (Aud Flugstad og Jan Kåre Heiberg var ikke til stede). 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.