Odd Inge ble Æresmedlem nummer 18

Postet av Varde IL den 22. Mar 2023

Odd Inge Skr. Blakkestad ble utnevnt til Æresmedlem i Varde IL under tirsdagens årsmøte på Vardehytta. Han har lagt ned en enestående innsats i flere verv og posisjoner gjennom over 20 år i klubben, og er fortsatt å finne som kasserer i hovedlaget.
- Jeg pleier å ha bra kontroll på det meste som skjer rundt meg, men dette kom virkelig litt overraskende på, sa han etter at Æresmedlemsskapet var et faktum.

Varde IL gratulerer med en velfortjent utmerkelse!

Æresmedlemmer i Varde IL >>



Varde IL årsmøte for 2022

Postet av Varde IL den 22. Mar 2023

Varde ILs årsmøte for 2022 ble avholdt på Vardehytta tirsdag 21. mars. 27 stemmeberettigede møtte fram, og Siw-Jane Madshus Vestgaard fortsetter som leder.


Hovedstyret består av fra venstre Odd Inge Skr. Blakkestad (kasserer), Per Kristian Bjørklund (fotball), Siw-Jane Madshus Vestagaard (leder), Kjell Arne Lønstad (ski), Mikkel Johannessen (trekkhund) og Lars-André Danielsen (nestleder/sekretær), i tillegg til Mari Briskelund (håndball).

Alle beretninger, regnskap og budsjetter ble enstemmig godkjent, og alle valgbare posisjoner var besatt! Aktiviteten er i ferd med å normalisere seg etter Covid-årene, regnskapet balanserte med et underskudd på 374.000 kroner, et planlagt underskudd siden tak er utbedret på både den gamle og nye delen av hytta.

Ellers viser vi til vedlagte årsberetning:

Årsberetning Varde IL 2022 >>




Innkalling til Årsmøte i Varde IL

Postet av Varde IL den 7. Mar 2023

Årsmøte i Varde IL avholdes på Vardehytta tirsdag 21. mars kl 19.00. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest 14. mars. Vel møtt!

Innkalling årsmøte Varde ::

Årsberetning Varde IL 2022 ::