To seire til A-laget

Postet av Varde IL - Fotball den 12. Jun 2018

A-laget avgjorde bortekampene mot Vestre Gran og Kapp på overtid den siste uka, og skvatt plutselig opp i seks poeng.

5. juni: Vestre Gran - Varde 4-5 (1-1) - kampfakta >
Varde tok ledelsen midt i første omgang ved Mikael Strandvik, men så slapp Vestre Gran litt lett til og snudde kampen med tre scoringer. Mikael Strandvik reduserte til 2-3 før Vestre Gran fikk puttet sitt fjerde. Men en utrolig snuoperasjon det siste kvarteret ga tre scoringer til Varde, og det var Espen Strandvik Skjellerud som fikk æren av å putte den avgjørende ballen i nota på overtid.
Scoringer: Mikael Strandvik 2, Espen Strandvik Skjellerud 2, Brian Uthaina.

11. juni: Kapp - Varde 1-2 (1-0) - kampfakta >

Kampen var knapt i gang før hjemmelaget tok ledelsen, og kappingene hadde deretter to-tre utrolige sjanser til å øke ledelsen, men Fru Fortuna var på Varde sin side på Fauchaldplassen. Den siste halvtimen ble så hjemmelaget redusert til ti spillere, og etter hvert svingte pendelen Varde sin vei. Brian Uthaina utlignet ti minutter før slutt, og tre minutter på overtid klarte Lasse Lundby å presse inn den avgjørende scoringen - og det er fortsatt måla som teller !

Torsdag 14. juni kl 19.30 er det hjemmkamp mot Brandbu på Vardeplassen, mandag 18. juni kommer Håjendammen fra Lena på besøk, mens vårsesongen avsluttes med bortekamp mot Eina 22. juni.