Varde 1-4 Raufoss 3 kl 19.00

Postet av Varde IL - Fotball den 24. Jun 2019

Herrelaget avsluttet vårsesongen med tap 1-4 hjemme mot Raufoss 3 på Vardeplassen 24. juni.

Kampfakta Varde - Raufoss 3 >

Vestre Gran 5-3 Varde

Postet av Varde IL - Fotball den 11. Jun 2019

Det ble en poengløs tur til Vestre Gran mandag 10. juni - Vardegutta måtte reise hjem med 3-5-tap etter at det stod 2-2 ved pause. Allerede onsdag 13. juni er det på'n igjen - da er Eina motstandere hjemme på Vardeplassen kl 19.00.

Kampfakta Vestre Gran - Varde >>

Resultater/tabell 6. div. avd 4 >>

Fire nye poeng til damene

Postet av Varde IL - Fotball den 3. Jun 2019

Damelaget tok fire poeng for tredje gang i vår-rundene, og står dermed med tre seire, tre uavgjorte og tre tap. så langt.  På Baggerudmoen i Nordsinni ble det først 1-2-tap mot Nes, deretter 3-0 mot Nordsinni/Etnedal og til slutt en sterk uavgjortkamp 1-1 mot Kastad. Den siste runde i vår-serien spilles på Vardeplassen søndag 16. juni - da er Etnedal/Nordsinni, Furnes og Kastad motstadere fra kl 11.00.

Damelaget sine seriekamper 2019

Varde - Vind 2 8-5

Postet av Varde IL - Fotball den 29. Mai 2019

Tre mål de første fem minuttene var bare opptakten til onsdagens målorgie på Vardeplasen.

Varde fikk nemlig full uttelling på de tre første sjansene i kampen, og det så ut til å bli en enkel seier med 3-0-ledelse så tidlig. Deretter ble det 4-0, 4-1, 5-1, 5-2 og 6-2 før man kunne trekke pusten halvveis i kampen.

Det unge Vind-laget ga aldri opp, og de siste 45 minuttene ble ganske jevnspilte. Men hjemmeseieren var aldri truet og det stoppet altså på det litt uvanlige resultatet 8-5. Dermed er det blitt 33 mål totalt i Varde sine fire seriekamper (15-18). Målscorere for Varde mot Vind 2 var Lars-Petter Taje 2, Brian Uthaina 2, Espen Strandvik Skjellerud 2 (2 straffer), Mikael Strandvik og Ole Andre Pedersen.

Kampfakta Varde - Vind 2 >

Neste kamp er hjemme mot Raufoss 3 onsdag 5. juni kl 19.00.

Resultater/tabell 6.. div. avd 4 >>

Tre poeng på tre kamper for herrelaget

Postet av Varde IL - Fotball den 20. Mai 2019

Herrelaget har tre poeng på like manger kamper etter at de tapte 1-5 borte mot Skreia/Kolbu/KK 2 20. mai. Onsdag 29. mai er det klart for sesongens første hjemmekamp - da kommer Vind 2 på besøk.

Kampfakta Skreia / Kolbu/KK 2 - Varde 5-1

Kampfakta Brandbu - Varde 6-3

Kampfakta Harestua - Varde 2-3

Herrelaget sine seriekamper 2019

2-2-2 for damelaget

Postet av Varde IL - Fotball den 19. Mai 2019

Damelaget tok fire poeng også i den vår-runden i 7-er-fotball, og står dermed med to seire, to uavgjorte og to tap så langt.  Søndag 2. juni går turen til Baggerudmoen i Nordsinni, men det spilles hjemmekamper på Vardeplassen søndag 16. juni.