Herrelaget avsluttet med tap

Postet av Varde IL - Fotball den 26. Sep 2018

Fotball-gutta hadde tredjeplassen innen rekkevidde, men tap i de tre siste kampene satte en stopper for det.

Etter seire mot Brandbu (4-3) og tap 0-1 mot Håjendammen var det likevel opp til Varde om de kunne knipe tredjeplassen i serien. Men både Eina (1-7) og Harestua (2-5) ble for sterke i de to siste kampene.

Dermed endte sesongen uten en eneste uavgjort kamp - sju seire og ni tap. Det ble også en 3-2-seier borte mot Kapp i vårsesongen, men de måtte seinere trekke laget slik at tallene fra deres kamper ble strøket.

Tabellen >>

Damene nest best i høst

Postet av Varde IL - Fotball den 18. Sep 2018

Damelaget endte på andreplass i høstserien, som nok en gang ble vunnet av Kastad.

Den siste runden endte med walkover mot Østre Trysil og to målløse kamper mot Engerdal og Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn.

Kamper/resultater 2018 >>

Varde - Skreia 2 4-1

Postet av Varde IL - Fotball den 20. Aug 2018

Varde tok sin fjerde strake seier da Skreia 2 ble slått 4-1 på Vardeplassen, og er dermed oppe på tredjeplass. Det er fortsatt et stykke fram til serieleder Reinsvoll 2, som er motstander på bortebane mandag 27. august. Lasse Lundby og Mikael Strandvik scoret to mål hver i mandagens kamp.

Kampfakta Varde - Skreia 2 >

Seks poeng til damelaget

Damelaget åpnet høstserien med to seire og ett tap på Vardeplassen søndag 19. august.

Først ble det storseier 6-0 over Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn, før Kastad atter en gang ble for sterke med sifrene 2-3. Mot Furnes ble det tre nye poeng etter 2-0-seier.

Neste helge er det runde på Nordbygda, der Nordbyga, Nybygda og atter en gang Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn er motstandere.

Kamper/resultater 7'er-serien >

Varde - Harestua 7-3

Postet av Varde IL - Fotball den 16. Aug 2018

Varde snudde 0-2 til 7-3 og tok sin tredje strake seier da Harestua var på besøk torsdag!

Det ble en frisk kamp med mange flotte scoringer - men det startet ganske så begredelig for hjemmelaget. Harestua fikk slippe veldig enkelt til og gikk tidlig opp i 2-0-ledelse. Men Varde kom etter hvert til hektene og snudde til 3-2 før 45 minutter var spilt.

I andre omgang var det Varde som dikterte, og ledelsen økte til 7-2 før gjestene fikk et reduseringsmål.

Espen Strandvik Skjellerud scoret tre av Varde sine mål - Jøran Bakken Larsen, Mikael Strandvik, Brian Uthaina og Lasse Lundby resten. Mandag 20. august er det nok en hjemmekamp - da kommer Skreia på besøk.

Kampfakta Varde - Harestua >

Varde - Toten 2 3-2

Postet av Varde IL - Fotball den 13. Aug 2018

Varde-gutta tok en sterk hjemmeseier mot serietoer Toten 2 på Varde-plassen mandag - 3-2 endte det til slutt!

Totningene tok ledelsen før Espen Strandvik Skjellerud utlignet for hjemmelaget Sigve Augustson sørget for 2-1-ledelse til Varde til pause. Toten 2 kom tilbake i andre omgang og utlignet til 2-2. før Lasse Lundby sørget for kampens femte og avgjørende Scoring. Dermed endte det altså 3-2 til Varde-gutta.

Torsdag 16. august er det ny hjemmekamp - da er det Harestua sin tur - avspark klokka 19. Det er meldt litt regn men nok en spennende fotballkamp....

Kampinfo Varde - Toten 2 >

Varde - Eina 6-1

Postet av Varde IL - Fotball den 8. Aug 2018

Varde slo tilbake og sendte Eina hjem med 1-6-tap fra Vardeplassen mandag 6. august. Marius Strandvik ga Varde ledelsen midt i første omgang, før Lasse Lundby økte til 2-0 rett før pause. Eina reduserte like etter sidebytte, men to nye scoringer av Lasse Lundby sørget for 4-1 og at poengene var i boks. På overtid sørget Lars Erik Nilsen Strandvik og Brian Uthaina for ytterligere to hjemme-scoringer slik at det endte 6-1.

Kampfakta Varde - Eina 6-1 >

Varde - Vestre Gran 2-5

Postet av Varde IL - Fotball den 2. Aug 2018

Høstsesongen startet med 2-5-tap hjemme mot Vestre Gran. Ved pause stod det 0-2. Espen Strandvik Skjellerud scorte begge måla for Varde, men gjestene fra Hadeland var hele tida et lite hakk foran denne kvelden. Jøran Bakken Larsen fikk i tillegg rødt kort.

Kampfakta finner du her >>

Dette var den første av fem hjemmekamper på rad - mandag 6. august er det nye muligheter, når Eina kommer på besøk.

Varde - Håjendammen 2-3

Postet av Varde IL - Fotball den 19. Jun 2018

Varde avsluttet vårsesongen med 2-3-tap hjemme mot Håjendammen tirsdag 19. juni.

Ole André Pedersen ga Varde ledelsen etter et kavrters spill, og 1-0 stod seg til pause. Men andre omgang var knapt i gang før gjestene fra Lena både utlignet og gikk opp til 2-1. Lasse Lundby utlignet for Varde med snaue 20 minutter igjen å spille,, men Håjendammen svarte ganske rask med kampens femte og avgjørende mål. Dermed ble det 2-3-tap etter seire i de tre foregående for A-laget. Fredagens kamp mot Eina er utsatt, dermed er det duket for en travel høst med 11 kamper.

Kampfakta Varde - Håjendammen her >>

Full pott til damelaget

Damelaget avsluttet vårsesesongen med tre seire på Nordbygda, og endte dermed på fjerdeplass i vårserien.

Motstandere 17. juni var Nybygda (4-1), Furnes (2-1) og Nordbygda (3-0).

Sluttabell for vårsesongen:

Varde - Brandbu 4-2

Postet av Varde IL - Fotball den 14. Jun 2018

Varde-gutta tok sin tredje seier på rad da Brandbu ble slått 4-2 på Vardeplassen 14. juni. Målscorere for Varde var Espen Strandvik Skjellerud (2), Jøran Bakken Larsen og Lars Erik Strandvik.

To seire til A-laget

Postet av Varde IL - Fotball den 12. Jun 2018

A-laget avgjorde bortekampene mot Vestre Gran og Kapp på overtid den siste uka, og skvatt plutselig opp i seks poeng.

5. juni: Vestre Gran - Varde 4-5 (1-1) - kampfakta >
Varde tok ledelsen midt i første omgang ved Mikael Strandvik, men så slapp Vestre Gran litt lett til og snudde kampen med tre scoringer. Mikael Strandvik reduserte til 2-3 før Vestre Gran fikk puttet sitt fjerde. Men en utrolig snuoperasjon det siste kvarteret ga tre scoringer til Varde, og det var Espen Strandvik Skjellerud som fikk æren av å putte den avgjørende ballen i nota på overtid.
Scoringer: Mikael Strandvik 2, Espen Strandvik Skjellerud 2, Brian Uthaina.

11. juni: Kapp - Varde 1-2 (1-0) - kampfakta >

Kampen var knapt i gang før hjemmelaget tok ledelsen, og kappingene hadde deretter to-tre utrolige sjanser til å øke ledelsen, men Fru Fortuna var på Varde sin side på Fauchaldplassen. Den siste halvtimen ble så hjemmelaget redusert til ti spillere, og etter hvert svingte pendelen Varde sin vei. Brian Uthaina utlignet ti minutter før slutt, og tre minutter på overtid klarte Lasse Lundby å presse inn den avgjørende scoringen - og det er fortsatt måla som teller !

Torsdag 14. juni kl 19.30 er det hjemmkamp mot Brandbu på Vardeplassen, mandag 18. juni kommer Håjendammen fra Lena på besøk, mens vårsesongen avsluttes med bortekamp mot Eina 22. juni.

Kamper/resultater Varde >

3xU på hjemmebane

Damelaget spilte uavgjort i alle tre kampene på Vardeplassen 3. juni. Søndag avsluttes vårsesongen med kamper på Nordbygda.

0-0 mot Østre Trysil, 1-1 mot Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn og 0-0 mot Furnes ble fasiten etter runden på hjemmebane. Dermed står laget med to seire, fire uavgjorte og tre tap foran de tre siste kampene mot Nybygda, Furnes og Nordbygda søndag 17. juni. Små marginer, med andre ord !

Kamper/resultater for damelaget >

Varde - Reinsvoll 2 0-8

Postet av Varde IL - Fotball den 28. Mai 2018

A-laget gikk på sitt tredje strake tap da et godt Reinsvoll-lag satte åtte baller i nettet på Vardeplassen 28. mai. Tirsdag 5. juni er neste poeng-muliget - da står bortekamp mot Vestre Gran på programmet.

Kampfakta Varde - Reinsvoll 2 >

Tre poeng til damelaget

Postet av Varde IL - Fotball den 27. Mai 2018

Det ble én seier og to tap da damelaget spilte 7er-runde på Kastad 27. mai. Nordbygda ble slått 2-1 i den første kampen, men så måtte det bokføres tap både mot Kastad (1-4) og Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn (0-3).

Søndag 3. juni er det duket for hjemmekamper på Vardeplassen - da er Østre Trysil, Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn og Furnes rundens motstandere.

Varde sine kamper og resultater i vårserien >

Fotballsesongen i gang

Postet av Varde IL - Fotball den 17. Mai 2018

Fotballsesongen er så smått i gang - du kan se kampoppsett og resultater på fotballgruppa sine side.

A-laget startet sesongen med tap 0-4 mot Toten 2 den 13. mai. Neste kamp er mot Skreia 2 den 22. mai, men det forhåpentligvis ligger an til hjemmekamp mot Reinsvoll 2 den 28. mai.

Kamper/resultater A-laget >

Damelaget i sjuerfotball spilte sine tre første kamper på Gjøvik stadion, der det le 1-3 mot Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn, 0-0 mot Nybygda og 5-1 mot Nordbygda. Neste runde spilles på Kastad 27. mai. Da er Nordbygda og Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn motstandere nok en gang i tillegg til hjemmelaget Kastad.