Det ble tap 0-1 mot Vest-Torpa i årets siste hjemmekamp.

Kampfakta finner du her >

Varde - Etnedal FK 2-3

Postet av Varde IL - Fotball den 8. Sep 2017

Det ble et surt tap på overtid hjemme mot Etnedal FK fredag kveld.

Framgangen var stor fra de seneste kampene, men det holdt likevel ikke til poeng i sesongens nest siste hjemmekamp. Lars Gunderstuen ga Varde ledelsen men gjestene utlignet slik at det stod 1-1 ved pause.

Et snaut kvarter ut i andre omgang gikk Etnedal opp i ledelsen og den holdt seg til Lars Gunderstuen scoret sitt andre mål i kampen - bare fire minutter før slutt. Men før sluttsignalet gikk rakk Etnedal å putte sitt tredje mål for kvelden og kunne reise hjem med alle poengene.

Årets siste hjemmekamp spilles mot Vest-Torpa 17. september før serien avsluttes med bortekamp mot Etnedal 8. oktober.

Kampfakta Varde - Etnedal FK 2-3 >

Varde - Slidre/Røn FK 1-4

Postet av Varde IL - Fotball den 4. Sep 2017

Det ble tap 1-4 hjemme mot Slidre/Røn mandag 4. september - fredag 8. september er nye muligheter når Etnedal FK tar seg en tur.

Full pott til damelaget

Varde's 7'er-damer var ubeskjedne nok til å vinne alle tre hjemmekampene på Vardeplassen 3. september.

Det var Søndre Land (6-0, Furnes (2-0) og Nybygda (7-1) som fikk smake Varde-damenes målteft denne gang.

De to siste rundene 10. og 24. september blir nå avgjørende - da skal de to ubeseirede lagene Kastad og Varde møtes to ganger.

Tabell Kvinner 7er Høst >

Nordre Land 2 - Varde 7-1

Postet av Varde IL - Fotball den 30. Aug 2017

Det ble stortap 1-7 mot Nordre Land 2 på Dokka  - det tredje på rad.

Nordre ledet 2-0 ved pause, og tre mål det første kvarteret av andre omgang avgjorde definitivt kampen. Sander Lønstad reduserte til 1-5 for Varde før vertene puttet på ytterligere et par ganger i sluttminuttene.

Siden Brandbu 2 også nå har trukket laget fra serien, er det bare fire kamper igjen - tre hjemme og én borte.

Kampfakta Nordre Land 2 - Varde 7-1 >

Varde - Skreia 0-3

Postet av Varde IL - Fotball den 21. Aug 2017

Varde-gutta tapte 0-3 hjemme mot tabelltoer Skreia mandag 21. august. Gjestene fra Toten scoret like før pause, pg puttet på et par til det siste kvarteret av kampen.

Kampfakta Varde - Skreia >

Perfekt høst-start for damene

Varde ILs damelag var på langtur til Østre Trysil i den første høstrunden i 7'er-fotball og kunne reise hjem med full pott !

2-1 mot Østre Trysil og 4-1 mot Furnes i tillegg til en walk-over mot Galterud (registrert som 3-0-seier) ble utbyttet på turen. Neste runde spilles hjemme på Vardeplassen søndag 3. september.

Kamper/resultater >

Varde - Vardal 2-7

Postet av Varde IL - Fotball den 14. Aug 2017

Varde-gutta holdt følge med serieleder Vardal i 75 minutter, men slapp inn fire mål det siste kvarteret og tapte 2-7.

Det var en vrien oppgave som ventet i dette lokaloppgjøret - Vardal er på full fart oppover i seriesystemet igjen og er det beste laget i serien. Likevel var det Varde som scoret kampens første mål, men det gikk ikke langt tid før Vardal var ajour, og gjestene slapp også til enda et par ganger slik at det stod 1-3 ved pause.

De siste 45 minuttene var det et stykke mellom de farlige sjansene, men da Varde fikk straffe og reduserte til 2-3 var det fortsatt liv i kampen. Et snaut kvarter før slutt ble det 2-4, og Vardal rakk å putte ytterligere tre baller før sluttsignalel gikk.

Neste oppgave for Varde er nesten like vanskelig - serietoer Skreia kommer på besøk mandag den 21. august. Også da med avspark klokka 19.00.

Varde - Søndre Land 2 4-3

Postet av Varde IL - Fotball den 9. Aug 2017

Den siste vårkampen endte med 0-4 mot Brandbu, men høstsesongen startet med 4-3-seier over Søndre Land 2.

En god første omgang la grunnlaget for tre poeng i dette oppgjøret. Varde ledet nemlig 4-0 med pause, og mente nok jobben var gjort. Søndre Land ga seg ikke og reduserte tre ganger i andre omgang - men Varde klarte å tette igen og holdt unna til fløyta gikk.

Men mandag 14. august blir det mer å bryne seg på - den suverene serielederen Vardal  kommer til lokaloppgjør på Vardeplassen.

Øystre Sldre har for øvrig trukket laget sitt fra serien.

Kampfakta Varde - Søndre Land 2 4-3 >

Tabell/resultater >

Varde sine kamper/resultater >

Postet av Varde IL - Fotball den 19. Jun 2017

7-er-laget til damene avsluttet vårsesongen med tre nye seire og null baklengsmål hjemme på Vardeplassen søndag 18. juni.

11:00 Varde - Nes/Ringsaker 4-0
12:30 Varde - Nybygda 3-0
14:00 Varde - Søndre Land 2-0

Dermed ble det sju strake seire på tampen - de seks siste uten baklengsmål - og en andreplass i Vårderien etter suverene Kastad. Det lover godt foran høstserien.

Tabell/resultater Vårserien 7-er-fotball

Vest-Torpa - Varde 0-1

Postet av Varde IL - Fotball den 15. Jun 2017

En scoring etter tre minutter ga Varde seier borte mot Vest-Torpa. Nyankomne Lars-Petter Taje scoret tidlig i kampen, men etter en snau halvtime ble det rødt kort på Jøran Bakken Larsen. Dermed måtte den siste drøye timen spilles i undertall, men vi holdt buret reint og kunne reise hjem med tre poeng.

Neste kamper er borte mot Brandbu 2 den 22. juni, før det er hjemmekamp mot Etnedal 29. juni.

Kampfakta Vest-Torpa - Varde 0-1 >

Tabell/resultater 6. div. avd. 3 >

Full pott for damelaget

Postet av Varde IL - Fotball den 12. Jun 2017

Vardes damelag i 7'er-fotball sikret seg full pott og null baklengsmål i søndagsrunden 11. juni.

Kampene ble spilt på Vardal idrettspark, og resultatene ble som følger:

11.00 Østre Trysil-Varde 0-6
12.30 Varde-Galterud 2-0
14.00 Nybygda-Varde 0-7

Til helga skal damene i aksjon hjemme på Vardeplassen.

Tabell/resultater damer 7er vårserien -

Varde - Øystre Slidre 8/6 utsatt

Postet av Varde IL - Fotball den 8. Jun 2017

Kveldens A-kamp mot Øystre Slidre er utsatt pga. regnværet de siste dagene.

Slidre/Røn - Varde 6-1

Postet av Varde IL - Fotball den 2. Jun 2017

Det ble et solid bortetap med sifrene 1-6 mot Slidre/Røn torsdag 1. juni.

Sludre/Røn tok raskt ledelsen før Lars Erik Strandvik utlignet etter et drøyt kvarter. Hjemmelaget fikset 2-1 etter en halvtime, og rett etter pause ble det 3-1, De siste 20 minuttene satt ytterligere tre baller i Varde-nettet og dermed 6-1 til Slidre/Røn.

Neste kamp for Varde er hjemme mot Øystre Slidre torsdag 8. juni kl 19.30.

Kamprapport Slidre/Røn - Varde 6-1

Varde - Nordre Land 2 1-0

Postet av Varde IL - Fotball den 29. Mai 2017

Varde-gutta kunne juble over tre poeng da Knut Erik Bjørklund nikket inn en corner to minutter inn i tilleggstiden.

Nordre Land var klart best de første 45 minuttene, men klarte ikke å score. Etter pause justerte hjemmelaget litt på formasjonen og kjempet seg inn i kampen. Forsvaret holdt stand, og etter hvert klarte Varde å grave fram gode muligheter.

Det ga til slutt uttelling etter 90+2 minutter! Deretter gikk det bare et drøyt minutt til før sluttsignalet gikk.

Allerede torsdag er det nye kamp - borte mot Slidre/Røn - mens neste hjemmekamp er mot Øystre Slidre 8. juni.

Resultater/tabell 6. divisjon avdeling 3

4 nye poeng til damelaget

Postet av Varde IL - Fotball den 22. Mai 2017

Seier, uavgjort og tap ble beholdningen da damelaget spilte den andre runden i vårserien på Hov stadion søndag.

Det åpnet med 1-2-tap, deretter ble det uavgjort 2-2 mot Nybygda før Søndre Land ble slått 3-1 i den siste kampen

Neste runde spilles søndag 11. juni - da er Nybygda vertskap for Østre Trysil, Galterud og Varde.

Resultater damelaget 2017

Skreia - Varde 3-1

Serieleder Skreia ble for sterke i lørdagens bortekamp, som endte med 1-3-tap for Vardegutta.

Neste kamper er årets første på Vardeplassen - Nordre Land 2 kommer på besøk mandag 29. mai.

Kamprapport Skreia - Varde 3-1

Les om A-laget 2017 her

Damelaget åpnet med 6 poeng

Postet av Varde IL - Fotball den 15. Mai 2017

Damelaget åpnet sesongen med to seire og ett tap på Furnes søndag 14. mai. Den første kampen mot vertene Furnes ble vunnet med 2-0, før det ble hele 6-0 og tre nye poeng i møtet med Nybygda. I den siste kampen ble Kastad for sterke og det ble 1-5-tap for Varde-damene. Men totalt sett en fin åpning på sesongen!

Neste runde spilles allerede søndag 21. mai - da går turen til Hov, hvor nye møter med Kastad og Nybgyda står på programmet, i tillegg til hjemmelaget Søndre Land.

Vardal - Varde 4-1

Postet av Varde IL - Fotball den 11. Mai 2017

Det ble tap 1-4 i onsdagens lokaloppgjør borte mot Vardal. Alle scoringene kom etter pause.

Vardal var et par hakk hvassere denne kvelden, så det var lite å si på hjemmeseieren. Varde holdt 0-0 til pause, men vertene avgjorde med to kjappe scoringer like etter sidebytte. Deretter ble det både 3-0 og 4-0 før Ole André Pedersen sørget for Vardes trøstemål med en flott scoring like før slutt.

Neste kamp er borte mot Skreia lørdag 20. mai.

Kamprapport Vardal - Varde 4-1

Søndre Land 2 - Varde 0-5