Varde - Vardal 2-7

Postet av Varde IL - Fotball den 14. Aug 2017

Varde-gutta holdt følge med serieleder Vardal i 75 minutter, men slapp inn fire mål det siste kvarteret og tapte 2-7.

Det var en vrien oppgave som ventet i dette lokaloppgjøret - Vardal er på full fart oppover i seriesystemet igjen og er det beste laget i serien. Likevel var det Varde som scoret kampens første mål, men det gikk ikke langt tid før Vardal var ajour, og gjestene slapp også til enda et par ganger slik at det stod 1-3 ved pause.

De siste 45 minuttene var det et stykke mellom de farlige sjansene, men da Varde fikk straffe og reduserte til 2-3 var det fortsatt liv i kampen. Et snaut kvarter før slutt ble det 2-4, og Vardal rakk å putte ytterligere tre baller før sluttsignalel gikk.