Varde - Vind 2 8-5

Postet av Varde IL - Fotball den 29. Mai 2019

Tre mål de første fem minuttene var bare opptakten til onsdagens målorgie på Vardeplasen.

Varde fikk nemlig full uttelling på de tre første sjansene i kampen, og det så ut til å bli en enkel seier med 3-0-ledelse så tidlig. Deretter ble det 4-0, 4-1, 5-1, 5-2 og 6-2 før man kunne trekke pusten halvveis i kampen.

Det unge Vind-laget ga aldri opp, og de siste 45 minuttene ble ganske jevnspilte. Men hjemmeseieren var aldri truet og det stoppet altså på det litt uvanlige resultatet 8-5. Dermed er det blitt 33 mål totalt i Varde sine fire seriekamper (15-18). Målscorere for Varde mot Vind 2 var Lars-Petter Taje 2, Brian Uthaina 2, Espen Strandvik Skjellerud 2 (2 straffer), Mikael Strandvik og Ole Andre Pedersen.