Varde - Håjendammen 2-3

Postet av Varde IL - Fotball den 19. Jun 2018

Varde avsluttet vårsesongen med 2-3-tap hjemme mot Håjendammen tirsdag 19. juni.

Ole André Pedersen ga Varde ledelsen etter et kavrters spill, og 1-0 stod seg til pause. Men andre omgang var knapt i gang før gjestene fra Lena både utlignet og gikk opp til 2-1. Lasse Lundby utlignet for Varde med snaue 20 minutter igjen å spille,, men Håjendammen svarte ganske rask med kampens femte og avgjørende mål. Dermed ble det 2-3-tap etter seire i de tre foregående for A-laget. Fredagens kamp mot Eina er utsatt, dermed er det duket for en travel høst med 11 kamper.

Kampfakta Varde - Håjendammen her >>

Full pott til damelaget

Damelaget avsluttet vårsesesongen med tre seire på Nordbygda, og endte dermed på fjerdeplass i vårserien.

Motstandere 17. juni var Nybygda (4-1), Furnes (2-1) og Nordbygda (3-0).

Sluttabell for vårsesongen:

Varde - Brandbu 4-2

Postet av Varde IL - Fotball den 14. Jun 2018

Varde-gutta tok sin tredje seier på rad da Brandbu ble slått 4-2 på Vardeplassen 14. juni. Målscorere for Varde var Espen Strandvik Skjellerud (2), Jøran Bakken Larsen og Lars Erik Strandvik.

Kampfakta finner du her >>

To seire til A-laget

Postet av Varde IL - Fotball den 12. Jun 2018

A-laget avgjorde bortekampene mot Vestre Gran og Kapp på overtid den siste uka, og skvatt plutselig opp i seks poeng.

5. juni: Vestre Gran - Varde 4-5 (1-1) - kampfakta >
Varde tok ledelsen midt i første omgang ved Mikael Strandvik, men så slapp Vestre Gran litt lett til og snudde kampen med tre scoringer. Mikael Strandvik reduserte til 2-3 før Vestre Gran fikk puttet sitt fjerde. Men en utrolig snuoperasjon det siste kvarteret ga tre scoringer til Varde, og det var Espen Strandvik Skjellerud som fikk æren av å putte den avgjørende ballen i nota på overtid.
Scoringer: Mikael Strandvik 2, Espen Strandvik Skjellerud 2, Brian Uthaina.

11. juni: Kapp - Varde 1-2 (1-0) - kampfakta >

Kampen var knapt i gang før hjemmelaget tok ledelsen, og kappingene hadde deretter to-tre utrolige sjanser til å øke ledelsen, men Fru Fortuna var på Varde sin side på Fauchaldplassen. Den siste halvtimen ble så hjemmelaget redusert til ti spillere, og etter hvert svingte pendelen Varde sin vei. Brian Uthaina utlignet ti minutter før slutt, og tre minutter på overtid klarte Lasse Lundby å presse inn den avgjørende scoringen - og det er fortsatt måla som teller !

Torsdag 14. juni kl 19.30 er det hjemmkamp mot Brandbu på Vardeplassen, mandag 18. juni kommer Håjendammen fra Lena på besøk, mens vårsesongen avsluttes med bortekamp mot Eina 22. juni.

Kamper/resultater Varde >

3xU på hjemmebane

Damelaget spilte uavgjort i alle tre kampene på Vardeplassen 3. juni. Søndag avsluttes vårsesongen med kamper på Nordbygda.

0-0 mot Østre Trysil, 1-1 mot Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn og 0-0 mot Furnes ble fasiten etter runden på hjemmebane. Dermed står laget med to seire, fire uavgjorte og tre tap foran de tre siste kampene mot Nybygda, Furnes og Nordbygda søndag 17. juni. Små marginer, med andre ord !