Jakter på ny leder

Postet av Varde IL den 1. Jun 2021


Varde idrettslag må kalle inn til ekstraordinært årsmøte for å finne ny leder i hovedlaget.

Årsmøtet 31. mai ble avviklet som "hybrid", med folk til stede både på sportshytta og digital via Teams.

Tross et år i koronaens tegn, der spesielt fotball og håndball ble sterkt påvirket, har man klart å opprettholde bra aktivitet, ikke minst i ski- og trekkhundgruppa. Økonomisk er minus snudd til pluss, og regnskapet viste et overskudd på vel 125.000 kroner.

Vi lar ellers årsberetningen tale for seg og håper ting normaliserer seg litt ganske snart.

Årsmøtet vedtok også å holde medlemskontingenten på 200 kroner uendret.

Som nevnt hadde ikke valgkomitéen klart å finne noen etterfølger til Per Kristian Bjørklund, som ønsket avløsning. Leder i fotballgruppa mangler også, mens ellers var valglistene fulle. Det ekstraordinære årsmøtet ble bestemt avholdt innen 21. juni.

Signert Protokoll og Beretning Årsmøte 2020 med oppmøteliste.pdf0 Kommentar

Torleif utnevnt til Æresmedlem

Postet av Varde IL den 1. Jun 2021


Torleif Strandvik ble utnevnt til Æresmedlem nummer 17 i Varde idrettslag på klubbens årsmøte 31. mai. Torleif er en ekte Varde-gutt, som i tillegg til et enormt antall A-lagskamper har lagt ned stor innsats som banemester på Vardeplassen.

- Jeg var vel med på A-laget fra rundt 1976-77 så det har vel blitt noen kamper, sa en kar som tydelig satte pris på å bli tildelt idrettslagets høyeste utmerkelse.

Torleif var en drivkraft på midtbanen på gode årganger som blant annet tok KM-titler i 1987 og 1992. Deretter ble det noen år på oldboys-laget til Vardal, men de siste året har han igjen hjulpet unggutta på A-laget helt til pandemien satte en stopper for seriespillet. Han har heller ikke kvidd seg for å steppe inn som keeper når det har vært nødvendig.

- Kanskje greit at det er med litt ruinerte folk også, sa Torleif, som er klar for nye tak når fotballen kan starte opp igjen. Vel fortjent Æresmedlemskap !

Æresmedlemmer i Varde idrettslag >


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline