Godt Nytt År

Postet av Varde IL den 30. Des 2019

Varde idrettslag ønsker alle Varde-venner et riktig Godt Nytt År. Vi takker alle for den store innsatsen som legges ned av aktive, tillitsvalgte, dugnadsvenner, sponsorer og støttespillere for idrettslaget vårt.


0 Kommentar

Varde IL får hjertestarter

Postet av Varde IL den 4. Sep 2019

Varde Idrettslag er en av klubbene som har fått tildelt hjertestarter fra Ida K. Eides Minnefond.

- Før sommeren søkte vi om tildeling av hjertestarter fra Ida K. Eides Minnefond. Vi har nå fått denne gledelige nyheten at Varde var blant se som ble tildelt, sier Odd Ingen Blakkestad i Hovedlaget.

- Planen er å plassere denne i varmeskap på utsiden av klubbhytta. Da vil den være tilgjengelig for mange, selv om vi selvsagt håper at den kun blir hengende til «pynt», forteller Odd Inge videre.

Les mer om Ida K. Eides Minnefond her >>


0 Kommentar

Lederskifte etter 22 år

Postet av Varde IL den 26. Mar 2019

For første gang siden 1997 har Varde IL fått ny leder - Per Kristian Bjørklund overtok klubba fra Anders Motrøen på årsmøtet 19. mars.

20 stemmeberettigede møtte på et årsmøte som foregikk helt uten dramatikk eller utfordringer. Det er god og sunn aktivitet i alle Vardes grupper - fotball, håndball, ski og trekkhund - og vi snakker om en gjeldfri klubb med solid økonomi. Det var god stemning på årsmøtet, og klubben preges generelt av positiv innstilling og stor optimisme!

Det nye hovedstyret består av - fra venstre Jan Kåre Heiberg (leder trekkhund), Odd Inge Blakkestad (kasserer), Kristin Engum (leder fotball), Per Kristian Bjørklund (ny leder hovedlag), Ragnhild Waldemar (leder håndball), Sara Brenden, Kjell Arne Lønstad (leder ski) og Aud Flugstad.

Årsberetning for 2018 her


0 Kommentar

Godt Nytt År

Postet av Varde IL den 31. Des 2018

Varde IL ønsker alle Varde-venner et riktig Godt Nytt År i 2019 !


0 Kommentar

Ett år ekstra for Anders

Postet av Varde IL den 16. Mar 2018

Anders Motrøen tok ett år ekstra som leder av Varde IL da  klubben avholdt årsmøte på Vardeplassen torsdag 15. mars.

Anders har sittet som leder i hovedlaget siden 1997, og hadde signalisert at han ønsket avløsning. Det var det eneste vervet som stod åpent på valglista.

- Klubben er en sann glede å være leder for med så mye flinke folk og undergrupper som drives meget godt. Det har vært en ganske utrolig utvikling siden jeg ble med i klubben på starten av 90-tallet til det som vi legger fram på årsmøtet her i kveld. Da snudde vi både 25- og 50-øringer for å få betalt regninger, nå er økonomien ordentlig på stell, sa han etter å ha blitt k lappet inn for ett ekstra år.

- Jeg hadde egentlig håpet at noen kunne ta over, men jeg ønsker selvsagt ikke å sette klubben i en vanskelig situasjon. Så jeg kan ta ett - men bare ett - år til, fortsatte han.

Årsmeldinger og regnskap ble greit banket igjennom. Tallene viste et samlet overskudd for klubben på 140.000 kroner, og balansen forteller om en klubb som drives sunt og positivt, med fokus på barne- og breddeidrett - og cirka 1,2 millioner "på bok".

Hovedstyret for 2018 ble dermed uendret: Anders Motrøen (leder), Odd Inge Blakkestad (kasserer), Aud Flugstad (sekretær), Per Kristian Bjørklund (styremedlem). Gruppelederne er det heller ingen endring på: Kristin Engum (fotball), Kjell Arne Lønstad (ski), Ragnhild Waldemar (håndball) og Jan Kåre Heiberg (trekkhund).

Les Årsmelding for 2017 her >>

Les Årsmøtereferat for 2017 her >>


Vardes styre i 2018 - fra venstre Kjell Arne Lønstad, Per Kristian Bjørklund, Anders Motrøen, Ragnhild Waldemar, Odd Inge Blakkestad, Kristin Engum (Aud Flugstad og Jan Kåre Heiberg var ikke til stede). 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline